Scholieren Zangcontest kan niet in ANS gehouden worden
04 Jun 2015, 04:08
foto
De Anthony Nesty Sporthal zal niet gebruikt kunnen worden voor het Scholieren Songfestival. Het hoofdstembureau Paramaribo is nog volop bezig met het verkiezingsproces. (Foto: Leroy Troon)


De Anthony Nesty Sporthal (ANS) zal zaterdag nog gebruikt worden door het hoofdstembureau Paramaribo. Voorzitter Jerry Miranda zegt aan Starnieuws dat het hoofdstembureau dan nog bezig is in de Sporthal. Hierdoor zal het Open Scholieren Zangcontest van SS Promotions in gevaar komen. Het ziet er niet naar uit dat deze activiteit in de sporthal zal kunnen plaatsvinden.

Sammie Khusial van SS Promotions zegt aan Starnieuws dat hij in de loop van de dag uitsluitsel zal krijgen. Hij haalt aan dat sinds vorig jaar de sporthal is gereserveerd voor dit evenement. Er is maandenlang een enorme promotiecampagne op touw gezet. Alles is voorbereid voor zaterdag.

Aan dit evenement nemen scholieren van 24 scholen deel. Diverse topartiesten uit binnen- en buitenland zijn gecontracteerd om op te treden. Khusial zegt dat hij een formeel antwoord afwacht en dan zal de organisatie later op de dag bekend maken wat er verder zal gebeuren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May