Zes inbrekers aangehouden
01 Jun 2015, 17:00
foto


Marvin L. (35) en Ruben B. (42) zijn vanochtend door de politie van Flora aangehouden voor woninginbraak. De verdachte L. is in een woning op het Floraproject aangetroffen en B. zat als bestuurder in een personenauto in de buurt van het huis. Hij zat vermoedelijk op de uitkijk. Bij het zien van de politie wilde hij wegrijden, maar dat is hem niet gelukt.

De politie is door een alerte burger op tijd ingeschakeld. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en opgesloten. De auto van B., die overigens geen geldig rijbewijs heeft, is hangende het onderzoek in beslag genomen.

In een ander geval heeft de recherche van Politie Regio Oost donderdag vier mannen aangehouden voor diefstal door middel van braak. De verdachten moeten tot tweemaal toe inbraak hebben gepleegd bij een bar in het district Commewijne. Deze bar is al enige tijd gesloten.

Uit de bar hebben zij onder andere barstoelen, een koelkast en een magnetron weggenomen. De meeste goederen zijn terug gevonden. Ook deze mannen zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May