SPA blijft werken aan lotsverbetering Surinamers
01 Jun 2015, 13:59
foto


De Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) zal onverkort voortgaan in de strijd voor lotsverbetering van alle Surinamers en het behoud en de bescherming van de democratische rechtsstaat. In een persbericht benadrukt de SPA dat zij dit zal blijven doen ondanks zij geen zetel heeft behaald bij de verkiezingen van 25 mei.

De partij feliciteert het volk van Suriname met zijn keuze. Zij hoopt dat de nieuwe regering die politieke wil en daadkracht zal demonstreren, onder condities van vrijheid en de principes van gelijkheid en democratische rechtsbeleving, “voor groei en voorspoed van onze natie.”

De tijd waarin wij nu leven in het land is er een waarin eerlijke, bewuste en doordachte beleidskeuzes moeten worden gemaakt om de immense vraagstukken nationaal, regionaal en internationaal op te lossen, zegt de SPA. Zij zegt dat ze niets uit de weg gaat en met of zonder partners “in en alle haar ten dienste staande instrumenten kritische buiten parlementaire oppositie zal voeren voor een sociaal rechtvaardige maatschappij.”

De SPA wijst erop dat “mensenrechten en arbeidsrechten voor haar heilig zijn”. Zij zal dan ook alles wat in haar vermogen en verantwoordelijkheid ligt in de jaren die komen, nog harder werken aan een beter en voorspoedig Suriname. De arbeiderspartij heeft eenieder bedankt voor de inspanningen, inzet en ondersteuning bij de algemene verkiezingen van 25 mei.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May