Honderden voertuigen NDP'ers door straten Saramacca
18 May 2015, 16:10
foto
NDP-voorzitter Desi Bouterse bij aankomst te Jarikaba. Honderden auto's rijden door de straten van Saramacca. Bouterse houdt een 'meet the people campagne' in dit district. (Foto: Leroy Troon)


Honderden auto's rijden in een lange stoet achter de soundtruck waarin NDP-voorzitter Desi Bouterse heeft plaatsgenomen. Rond kwart voor drie kwam Bouterse aan bij de rotonde te Jarikaba. Daar werd hij opgewacht door enthousiaste NDP'ers.

Vanuit Jarikaba ging de stoet over de vijfde rijweg, via de Oost-Westverbinding richting Groningen. Hoewel de politie aanwezig is om de 'meet the people campagne' te begeleiden, halen velen links en rechts in om zo dicht mogelijk bij de kopgroep te kunnen rijden. Op de weg ontstond hierdoor een grote chaos.

De NDP-voorzitter doet alle vijf ressorten van Saramacca aan. "Wij hebben diverse 'hotspots' waar de voorzitter de mensen toespreekt", vertelt de voorzitter van NDP-jongeren Saramacca, Orpheo Ngadiman, aan Starnieuws. Bij de brug over de Saramaccarivier bij Monkshoop heeft Bouterse de mensen toegesproken. Hierna is de colonne richting Tijgerkreek en Calcutta vertrokken. Binnendoor via Damboengton wordt Groningen aangedaan. Uiteindelijk komt de caravan terug naar Jarikaba.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May