Asha Adhin geeft antwoord in open brief aan president
14 May 2015, 18:04
foto


Ashakiran Adhin heeft in een open brief aan president Desi Bouterse op de hoogte gesteld dat zij of haar broer, minister Ashwin Adhin, niks te maken hebben met concessies verstrekt aan Masa Mining Company NV.

De open brief luidt:

"Allereerst, bied ik U mijn welgemeende verontschuldigingen aan voor het feit dat ik genoodzaakt ben om U eveneens middels een open brief te benaderen althans te reageren.

Middels artikelen die gepubliceerd zijn op Starnieuws en andere media websites door de Coördinator van V7, dhr. C. Santokhi en mevr. S. Kalidien-Mansaram, is onder andere mijn naam door het slijk gehaald. Ten onrechte en compleet bezijdens de werkelijkheid wordt beweerd dat ik concessies zou hebben aangevraagd danwel zou hebben verkregen al dan niet op eigen naam dan wel op naam van Masa Mining Company N. V.. President, niets hiervan berust op waarheid!

Voor een compleet beeld van zaken zal ik U alles chronologisch voorhouden.
Op 20 maart 2014 is het bedrijf Masa Mining Company N. V. opgericht, waarbij ik 10 aandelen van de 100 bezat. Vermeldenswaard is dat Masa Mining Company N. V. vanaf de oprichting een lege N.V. was, die niet eens een Bankrekening bezat.
Op 24 september 2014 zijn alle aandelen, inclusief de 10 aandelen die op mijn naam waren, bij notariële akte overgedragen aan een derde. Een fotokopie van deze akte doe ik U bijgaand toekomen.
Vermeldenswaard is, dat ik in geen enkele hoedanigheid in de periode 20 maart 2014 tot en met 24 september 2014 nimmer een aanvraag op eigen naam of namens Masa Mining Company N. V. voor concessies van welke aard en grootte dan ook, heb gedaan.

Bij nader onderzoek bij de nieuwe directie van Masa Mining Company N. V. is gebleken dat het bedrijf Masa Mining Company N. V. op 15 december 2014, twee (2) concessies heeft aangevraagd. Bijgaand doe ik U een fotokopie van het KKF – uittreksel van Masa Mining Company N. V. d.d. 14 mei 2015 en de aanvragen gedaan door Masa Mining Company N.V. d.d. 15 december 2014 toekomen.
Uit het voorgaande blijkt dat ik niet degene ben geweest die namens Masa Mining N. V. de concessie aanvragen heeft gedaan. Wat ik U eveneens behoor te informeren, is dat degene die de aandelen van Masa Mining Company N. V. heeft overgekocht, geen enkele bloedverwantschap of aangetrouwde verwantschap heeft met mij of mijn broer, Minister A. Adhin.
Bovendien is deze persoon nimmer werkzaam geweest op het Ministerie van Onderwijs.

Uit het bovenvermelde blijkt, dat ik op geen enkele manier betrokken ben geweest bij een aanvraag en/of toewijzing van concessies op naam van Masa Mining Company N.V. Aldus is het evident dat het eveneens een grove onwaarheid is, dat Masa Mining Company N. V. verkocht is geworden met de voornoemde concessies. Met andere woorden, ik heb een lege N. V. door verkocht!

Ik hoop middels dit schrijven alle onwaarheden en onduidelijkheden de wereld uit geholpen te hebben.
Tevens hoop ik dat hiermee een eind is gemaakt aan de laster, welke door eerder genoemde personen via de media, aan mijn persoon worden gedaan. Reeds nu informeer ik U, dat bij eventuele vervolg van laster activiteiten, ik genoodzaakt zal zijn om alle rechtsmaatregelen, welke ik ter beschikking heb aan te wenden.

Hopende U middels deze open – brief genoegzaam te hebben geïnformeerd, verblijf ik met de meeste hoogachting.

Ir. Ashakiran J. D. Adhin

U kunt de brief en de bijlagen hier downloaden.
pdf-icon.gif Open_brief.pdf                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May