Politie houdt mannen aan en neemt spullen in beslag
13 May 2015, 15:03
foto
Spullen die de politie in beslag genomen heeft bij Diego O. (Foto's: KPS)


Marvin K. en Dïego O. zijn in verzekering voor een inbraak gepleegd aan de Basitostraat in maart. Bij die inbraak is gestolen een kluis met geld en een autobus.
Op 29 april is Marvin K. als bestuurder van de autobus door de politie aangehouden. Hij verklaarde dat Dïego O. het voertuig voor hem had gelaten. Dïego O. werd opgespoord en aangehouden. Bij een onderzoek in de woning van Dïego O. is een deel van het instrumenten paneel (dashboard) van de gestolen autobus aangetroffen en in beslag genomen.

De politie heeft verder ook in het huis aangetroffen en in beslag genomen: een brushcutter, speakerboxen, zijspiegels, een figuurzaag machine, 3 boormachines, een paar hoeklenzen, 3 eindversterkers en een rijwiel. De politie heeft sterk het vermoeden dat deze spullen van misdrijf afkomstig zijn omdat Dïego O. niet duidelijk wil of kan verklaren hoe hij aan deze spullen gekomen is.

Diego O. wordt ook verdacht van overtreding van de Wet verdovende Middelen. Bij fouillering is in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen 9 gram marihuana en 70 wikkeltjes crack cocaïne met een bruto gewicht van 117 gram. Het vermoeden bestaat dat Dïego O. behalve inbreker ook drugsverkoper is, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May