Overleden wachter is Jodhan Mahase
12 May 2015, 13:55
foto
Vier gemaskerde gewapende mannen hebben vanochtend inbraken gepleegd op het complex waar een steenslagbedrijf en een dialyse centrum zijn gevestigd. (Foto: KPS)


De wachter die vanochtend bij een inbraak is omgekomen is de 66-jarige Jodhan Mahase. Vier gewapende en gemaskeerde criminelen hebben vanochtend inbraken gepleegd bij een steenslagbedrijf en een dialyse centrum, die naast elkaar zijn gevestigd in het district Commewijne.

Mahase meer bekend als ‘Lall' is daarbij om het leven gekomen. Hij was in dienst van het dialyse centrum. De criminelen hebben eerst de wachter van het steenslagbedrijf overrompeld en gekneveld waarna zij zich door braak toegang tot het kantoor hebben verschaft.

Vervolgens hebben deze misdadigers Mahase op zijn werkplek overrompeld. Hij is mishandeld en gekneveld. Mahase is vermoedelijk ten gevolge van de mishandeling overleden. De andere wachter is licht gewond geraakt.

De criminelen hebben het kantoor van het dialyse centrum ook opengebroken. Het is vooralsnog niet bekend welke goederen uit de kantoorruimtes zijn weggenomen, meldt de politie. Het ontzielde lichaam van Mahase is voor sectie in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May