Verkiezingsdebat dinsdagavond via ABC-televisie
11 May 2015, 06:28
foto


Via ABC-televisie wordt dinsdagavond een verkiezingsdebat uitgezonden, dat gehouden wordt in On Stage aan de Mrg. Wulfingstraat. Dit eenmalige debat wordt georganiseerd door Parbode en ABC en wordt live uitgezonden van 21.10 tot 22.30 uur. De STVS en het ministerie van Binnenlandse Zaken houden sinds de vorige week ook een verkiezingsdebat op de dinsdag en de donderdagavond.


Onder andere Carl Breeveld (DOE), Guno Castelen (V7), Linus Diko (A Nyun
Combinatie), Harish Monorath (Alternatieve Combinatie) en Clifton Koorndijk
(Mega Front) zullen via ABC met elkaar in discussie treden. Drie thema’s staan centraal: Armoedebestrijding, het Buitenlandse beleid (inclusief het
immigratiebeleid en buitenlandse investeringen) en Behoorlijk Bestuur (corruptiebestrijding en integriteit bestuurders). Daarnaast zal iedere deelnemer in 90 seconden proberen uit te leggen waarom op 25 mei op zijn partij of combinatie moet worden gestemd, meldt de organisatie.

Het debat wordt afgesloten met een reeks uiteenlopende vragen van het publiek voor de politici. Deze vragen moeten vooraf worden ingediend en kunnen
tot dinsdag 19.00 uur worden gestuurd naar redactie@parbode.com. Na afloop is
er de gelegenheid om na te praten met de politici en andere aanwezigen.

De toegang is gratis, maar vooraf dienen kaarten (max. 2 per persoon) gereserveerd/afgehaald te worden bij de redactie van Parbode aan de Wichersstraat 10A, telefoon 473922.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May