100 moeders ontvangen pakketten van Quota
09 May 2015, 22:03
foto


Honderd moeders zijn blij gemaakt door service club Quota International of Suriname. Zij hebben tijdens de jaarlijks terugkerende Moederdagactie een goed gevuld pakket ontvangen. Het gaat om levensmiddelen ter waarde van SRD 145. Daarnaast werd ook een bon voor kip van SRD 25 verstrekt. Het levensmiddelenpakket bevat allerlei artikelen vanaf blikjeswaren, schoonmaakmiddelen, verzorgingsartikelen tot lekkernijen.

Quota Suriname beoogt met deze actie de nood van behoeftige moeders en hun gezinnen voor een paar dagen te verlichten door hen een duwtje in de rug te geven. Ook wil Quota de moeders met deze geste laten weten dat zij gewaardeerd worden en dat hun belangrijke rol al opvoedster en verzorgster niet ongemerkt blijft.

De Quotaleden deelden de pakketten aan huis uit om zo ook het persoonlijk contact met de moeders te behouden. De pakketten zijn al voor het weekend verstrekt om gezinsleden alle tijd te geven om een mooie dag voor moeder voor te bereiden.

De middelen voor deze actie heeft Quota uit haar kas gehaald en zij heeft de hulp gekregen van enkele kleine sponsoren. De kas van Quota wordt vooral versterkt door de opbrengsten van de bekende Quota Men Cook-out die jaarlijks in oktober op de pier van Torarica wordt gehouden en die ondertussen al meer dan 3000 bezoekers trekt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May