VHP doet aangifte voor vernieling banners Vijfde Rijweg
08 May 2015, 11:22
foto
De VHP-banner bij de Vijfde Rijweg in brand gestoken en vernietigd.


VHP-hoofdbestuurslid en lijsttrekker in Saramacca, Mahinder Jogi, heeft zojuist aangifte gedaan bij de politie van Jarikaba. Twee banners van de partij die geplaatst waren op de hoek van de Vijfde Rijweg en de Oost-Westverbinding, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag vernietigd.

Jogi die zich plaatselijk oriënteerde met partijgenoten, zegt aan Starnieuws dat dit intriest is. De banners zijn in brand gestoken en de stellage is vernield. Hij heeft districtscommissaris (dc) Laksminarain Doebay van Saramacca ook verwittigd over het vandalisme. De dc is ter plekke geweest om de zaak te bezichtigen.

Op het politiebureau hebben Jogi en de dc gesproken over de situatie. "Ik ben blij met het optreden van de dc. Hij is van plan om met alle politieke partijen te praten. Dit soort excessen moeten worden voorkomen. De dc had ook eerder gevraagd om sportief te blijven", zegt Jogi. Hij vindt het erg dat banners worden vernietigd. Ook de BEP heeft hierover geklaagd. Een billboard van Assembleelid Ronnie Asabina is verdwenen in Brokopondo. Ook hij heeft aangifte gedaan. Eerder waren ook banners van de VHP aan de Indira Gandhiweg vernield.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May