Vervallen babyvoeding van de schappen te Apoera
29 Apr 2015, 23:08
foto
De vervallen producten worden vernietigd.


Prikacties van de politie en de Bestuursdienst van ressort Kabalebo hebben in de afgelopen week geleid tot inbeslagname van vervallen babyvoeding en andere producten. Naast babyvoeding en goederen die op de schappen uitgestald waren, zijn ook goederen die in magazijnen van winkels waren opgeslagen, gecontroleerd op de vervaldatum.

De winkeliers kregen het advies om goederen die binnenkort zullen vervallen, van de schappen te halen voor eigen consumptie of te verkopen tegen de inkoopprijs, om verlies te beperken. De prikacties bij een aantal winkels in het gebied, gebeurden nadat een melding binnenkwam over vermoedelijk vervallen babyvoeding, die in omloop was.

Onder leiding van majoor Mohanlal van politiepost Apoera en adjunct districtssecretaris Williams van het Districtscommissariaat Sipaliwini in het Bestuursressort Kabalebo, heeft de politie samen met de bestuursambtenaren een aantal winkels in het gebied gecontroleerd. De functionarissen werken momenteel een schema uit voor geregelde controle bij de winkels en personen, die vergunningen hebben voor het verkopen van eerste levensmiddelen. De winkels zullen op onder meer naleving van de vergunningsvoorwaarden worden gecontroleerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May