Moestadja meldt zich aan bij NDP
25 Apr 2015, 21:36
foto
Soewarto Moestadja, ex-ondervoorzitter van Pertjajah Luhur op de NDP vergadering aan de Noordpolderdam. (Foto: Leroy Troon)


Ex-ondervoorzitter van Pertjajah Luhur (PL), Soewarto Moestadja, is met aanhang overgestapt naar de Nationale Democratische Partij (NDP). Hij is aanwezig op een vergadering van de paarse partij aan de Noordpolderdam in ressort Saramaccapolder. Ook een groep VHP'ers is overgelopen naar de NDP vanavond.

Paul Somohardjo, voorzitter van de PL, had voorspeld dat Moestadja naar de NDP zou gaan. Hij had aangegeven dat de voorzitter van de NDP, Desi Bouterse, thuis bij Moestadja was. Somohardjo zei dat alle aanwijzingen er waren dat de ex-ondervoorzitter naar NDP zou gaan.

Moestadja bedankte woensdag als lid en ondervoorzitter van PL. Hij voelde zich onheus behandeld. Hij had graag kandidaat willen worden, maar kreeg te horen dat hij geen draagvlak had. In zijn plaats werd Mike Noersalim gekandideerd op plek nummer 14 in Paramaribo op de V7-lijst. De PL wil hem met voorkeursstemmen binnenhalen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May