Solom blij met verlichting sportveld
25 Apr 2015, 18:53
foto
Minister Ismanto Adna en de voorzitter van Solom, Hendrie Karijoikromo onthullen het gedenkplaatje. (Foto: Solom)


Minister Ismanto Adna van Sport en Jeugdzaken mocht de verlichting van het sportveld van de Stichting Ontwikkeling Longmay en Omgeving (Solom) vrijdag in Nickerie in werking stellen. Het project is mede gefinancierd door het ministerie terwijl de organisatie ook een eigen bijdrage heeft geleverd.

Het beleid van het ministerie is volgens Adna erop gericht om landelijk gemeenschapscentra op te zetten en deze te ondersteunen. Op deze manier kunnen jongeren ook aan naschoolse activiteiten deelnemen via de buurtorganisaties. Nu het veld verlicht is, worden de speeldagen van sporters verruimd tot in de avonduren.

De voorzitter van Solom, Hendrie Karijoikromo, is blij met de ondervonden ondersteuning en zegt dat wederom inhoud wordt gegeven aan door de organisatie gestelde doelstellingen. De bal is nu bij de doelgroepen om activiteiten te ontplooien ter versterking van hun eigen organisaties. Ze mogen op alle mogelijke ondersteuning rekenen van Solom. Plaatselijk jeugdvoetbalteams speelden een wedstrijd op deze speciale dag.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May