Bouterse is Combé Markt erkentelijk voor steun
15 Apr 2015, 11:10
foto
NDP-voorzitter president Desi Bouterse ontvangt directie en personeel van Combé Markt thuis bij hem op Leonsberg. (Foto: Raoul Lith)


De voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), Desi Bouterse, heeft directie en personeel van Combé Markt thuis bij hem ontvangen vanmorgen. Meer dan tweeduizend mensen zijn aanwezig bij deze activiteit. De mensen werden toegesproken door directeur Kries Kalipdewsing, de ministers Soeresh Algoe (LVV), Ashwin Adhin (Minov) en Bouterse. Kalipdewsing was niet te spreken over Asiskumar Gajadien van de VHP die vindt dat Combé Markt deze activiteit ontplooit, omdat de ondernemer anders zijn achterstallige schuld niet uitbetaald krijgt.

Kalipdewsing deelde mee dat hij Bouterse vanaf de coup in 1980 ondersteunt. Bouterse alleen is in staat om het land te leiden en ontwikkeling te brengen. Daarom geeft hij de ondersteuning aan de NDP. Combé Markt zegt ook te gaan voor 'nog vijf jaar'. De mensen zijn met bussen gebracht naar Leonsberg. De veertig bussen hebben twee keer gereden. Ook familieleden van de werknemers waren van de partij.

Bouterse zei dat vandaag geschiedenis is geschreven. Hij haalde aan dat het niet gemakkelijk is dat een ondernemer zijn zaak sluit om ondersteuning te geven aan het beleid. Bouterse haalde aan dat Kalipdewsing alle ondersteuning heeft gegeven om betaalbare goederen te verkopen aan de samenleving. Hij haalde aan dat Kalipdewsing een grote bijdrage heeft geleverd in het land. Bouterse stelt de ondersteuning bijzonder op prijs.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May