Prijsuitreiking AVD uitgesteld naar 18 april
12 Apr 2015, 00:00
foto
Publiek bij BVSS krijgt te horen dat de prijsuitreiking is uitgesteld naar 18 april. (Foto: René Gompers)


De prijsuitreiking van de 51ste Avondvierdaagse (AVD) is niet meer doorgegaan zaterdag. De leiding van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) heeft besloten om de uitslag uit te stellen door de stroomstoring. Pas om 22.45 uur had BVSS weer energie. Volgens planning moesten de groepen om 22.00 uur binnenkomen. Dit doel is niet gehaald.

De prijsuitreiking zal op zaterdag 18 april plaatsvinden, maar de uitslag wordt eerder bekendgemaakt. De deelnemers en het publiek zullen nog vernemen waar de uitreiking zal plaatsvinden. Deze mededeling werd gedaan iets na 23.00 uur. Toen kwamen er nog steeds groepen naar binnen. Door de ruim 8000 deelnemers en veel hotspots is het behoorlijk laat geworden deze keer.

Er ontstonden enorme files in de binnenstad. De Energie Bedrijven Suriname (EBS) kon de plek waar de storing zich voordeed aanvankelijk niet bereiken. Aan de Willem Campagnestraat bleek de storing te zitten en het verkeer zat vast. Met assistentie van de politie is het uiteindelijk gelukt om een doorgang te vinden. De leiding van de BVSS vond het niet verantwoord om de prijsuitreiking zaterdagavond nog te houden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May