Top40 viert 2 jarig bestaan in Euphoria
10 Apr 2015, 18:00
foto


Happy Birthday Top40! Op zondag 12 april is de Top40 2 jaar. Op zaterdag wordt er daarom een feestje gegeven in Club Euphoria. Zorg ervoor dat je vanaf 11.00 uur erbij bent, want er worden leuke prijsjes weggegeven. Meer over deze party vind je op de FB-page van de Top40.

De Top40 kent een nieuw nummer 1. De bachata song ‘Quiereme’ van Johnny Sky staat deze week aan top van de hitlijst. Op 2 staan A Mili en DaQuota met ‘Geblinddoekt’. Zij komen van 4. De top3 wordt afgesloten door de verslagen nummer 1 ‘Love Me Like You Do’ van Ellie Goulding.
Furious 7 trekt ook deze week de meeste bezoekers in TBL Cinemas. De action film die die gaat over Deckard Shaw die wraak neemt voor de dood van zijn broer is ook deze week de film van de week. Met onder ander in de hoofdrol Vin Diesel en Paul Walker.

Nieuw in de Top40:
- Op 25: Wining Good-Olatunji: De artist Olatunji Yearwood is afkomstig uit Trinidad & Tobago en maakt voornamelijk soca muziek.
- Op 30: Style-Taylor Swift: De jongste hit van Taylor Swift getiteld ‘Style’ komt uit haar album ‘1989’
- Op 31: Give She Wine-Islandboy Rick J: ‘Give She Wine’ is de tweede soca song in de Top40 deze week. Islandboy Rick J is ook afkomstig uit Trinidad & Tobago.
- Op 38: His Kingdom Arise-Miriam Simone ft. Lutan Fyah: Miriam Simone scoorde hits als Dem A Chat en Mi Psa Deng Watra Dis Kba in de Top40. Deze keer werkt zij samen met Lutan Fyah de Jamaicaanse reggae artiest.
- Op 40: Kom Op En Doe Het – Nedra: Nedra kennen wij van zijn hit ‘Ala Dey’. Kom Op En Doe Het is geïnspireerd door het overlijden van zijn vrouw.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Pyar Hamara – Nisha Madaran ft Bryan B
Pop Jawa: Dushi – Georgy Nojoredjo
Suripoku Hitshow: Geblinddoekt – Amili ft. Daquota
Gospel: Sowtu Lobie Taanga So - Rebrouf Sanvisi
Marron: Brown Skin – Cyriel
Bigi Poku: Begi Juru – Kankantrie
Latin: Quiereme – Johnny Sky
House/Dance: Till It Hurts – Yellow Claw ft. Ayden
Dancehall: Party Animal – Charly Black
R&B/Hip Hop: We Dem Boys – Wiz Khalifa
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May