Politie doet meerdere aanhoudingen
09 Apr 2015, 17:00
foto


De politie heeft in de afgelopen periode meerdere personen aangehouden voor het plegen van verschillende strafbare feiten.

Bedreiger ook een dief
De verdachte Sergio B. is op 2 april aangehouden voor diefstal en bedreiging. Een lid van de Bikers Unit hield hem eerst aan omdat hij een vrouw had bedreigd. Bij de aanhouding bleek hij ook een van diefstal afkomstige zaktelefoon bij zich te hebben. Het toestel was eerder op de dag uit de tas van een andere vrouw gestolen. Deze diefstal heeft plaats gevonden aan de Waterkant ter hoogte van de eindhalte bestemd voor particuliere lijnbussen, meldt de Public Relations van de politie.

Notoire halskettingdief
Ricardo W. is 31 maart aangehouden en in verzekering gesteld. Hij had een halsketting gestolen bij een juwelierszaak aan de Maagdenstraat. Ricardo stapte de zaak binnen en vroeg een werkneemster om een halsketting te mogen zien. Toen zij de halsketting te voorschijn haalde, trok de verdachte die uit haar hand en rende de zaak uit.

Een politieambtenaar van de Biker Unit hield hem aan en droeg hem over aan de politie van het ressort Centrum. De halsketting die hij had weggegooid, is teruggevonden. Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan, dat Ricardo op 31 januari dit jaar al op dezelfde wijze een halsketting gestolen heeft uit een andere juwelierszaak aan de Maagdenstraat.

Magazijninbreker gepakt
Rimero H. is door de politie van het ressort Centrum aangehouden en in verzekering gesteld in verband met een inbraak in een magazijn aan de Basitostraat op 30 maart. Bij deze inbraak zijn behalve een brandkast met geld, een autobus en gereedschappen weggenomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May