Twee vrouwen op ANC-lijst Para
09 Apr 2015, 18:00
foto
Uiterst links ex-minister Linus Diko met naast zich lijsttrekker Gloria Fannel.


A Nyun Combinatie (ANC) aangevoerd door ex-minister Linus Diko heeft zich eerder op de dag aangemeld bij het hoofdstembureau in Para. Hij was vergezeld van vrouwen die op de lijst prijken. Gloria Fannel (BP) trekt de lijst en wordt gevolgd door Nicole Jozuazoon (PBP) en Dave Raprecht (Seeka).

Fannel zegt aan Starnieuws dat ontwikkeling en andere mogelijkheden voor jongeren haar erg aanspreekt. Volgens haar ontberen jongeren in Para heel wat mogelijkheden. Op de lijst van ANC staan twee vrouwen.

Ook de infrastructuur laat te wensen over, vertelt de lijsttrekker aan Starnieuws. Zij is ervan overtuigd dat zij goed genoeg is voor een zetel. “Ik ben zelf gevraagd om op de lijst te komen. Ik ben al altijd op de achtergrond met politiek bezig geweest. De mensen staan achter mij en ik reken op de steun van hen”, stelt Fannel.

Diko zegt dat de ANC andere issues heeft gepresenteerd en dat hij daarom wel rekent op een zetel in het kiesdistrict Para. De kiezers merken dit verschil op en zullen doelbewust kiezen, vindt de oud-minister. Ook voor deze partij is de registratie zonder incidenten verlopen.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May