Personeelsleden BDT leren beter communiceren
07 Apr 2015, 20:30
foto
Directeur Reza Doekhie en de trainees van stg. BDT bij de certificaatuitreiking (Foto: Collectie BDT)


41 personeelsleden van de stichting Bureau Dak- en Thuislozen (BDT) zijn een maand lang getraind in beter onderling communiceren. De cursus ‘Communicatie, Representatie en Attitude’ moet leiden tot een verbeterde sfeer op de werkvloer. De cursus is een initiatief van waarnemend directeur Reza Doekhie. De cursisten zullen in een na-traject, onder meer door externe lifeskills coaches gecoacht worden bij het in praktijk brengen van het geleerde.

De cursus was noodzakelijk door de verstopte communicatielijnen op het werk; de onderlinge sfeer was explosief, zegt de voorlichting van BDT. “Vanaf nu gaat het er anders aan toe, dankzij de trainingen en het begeleidingstraject.” De trainees konden door het interactieve karakter van de cursus, zelf de uitdagingen en obstakels die zij tegenkwamen aanhalen en ook de daarbij behorende oplossingen.

Opvallend was dat trainees gedurende de trainingen, aan het einde van de trainingen en bij de certificaatuitreiking aangaven zich er nu terdege van bewust te zijn dat zij veelal de sleutels tot betere communicatie op de werkvloer in handen hebben, geeft de BDT-voorlichting aan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May