AC\ABOP: Er is perspectief en hoop geboden met Pasen
05 Apr 2015, 20:30
foto


Er is perspectief en hoop, ook voor de natie Suriname. Dit stelt de Alternatieve Combinatie (AC), met name de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelingspartij (ABOP), in verband met Pasen. AC\ABOP meent dat de perspectieven en hoop zijn ingegeven door de wil van de Almachtige. Hij die Zijn zoon, Jezus Christus, heeft gestuurd om de dood te overwinnen en de zonde der mensheid op zich te nemen.

Landgenoten, laten we kracht putten door geloof en uit het leven van Jezus Christus. Alleen zo kunnen we het nieuwe leven, door het bloed van Christus, ingaan. Laat het bloed van Jezus over ons komen en we gaan voor een nieuw begin. Een nieuw Suriname waar wij met zijn allen hand in hand werken aan de opbouw. Als Christenen staan wij aan de vooravond voor en heel belangrijke keus. Een keuze die moet leiden tot perspectief en hoop voor het land. Een keuze welke ook betekent nieuw leven voor Suriname. Die keus is reeds geboden. Laten we met zijn allen Jezus Christus als leidraad hebben in de keuze welke wij op die dag zullen maken. AC\ABOP is ervan overtuigd dat we dan met zijn allen als overwinnaars uit de bus zullen komen.

Laat deze voor de Christenen belangrijke feest niet aan u voorbij gaan. Bezin u en leef in het teken van het licht van Jezus Christus. Hij die zichzelf heeft geofferd voor de verzoening van God en de mensheid ter vergeving van onze zonden. AC\ABOP met Ronnie Brunswijk als leider zal kracht putten met Pasen om verder te werken aan de ontwikkeling en toekomst van ons geliefd Suriname. Laten wij vergevingsgezind zijn en onze naasten bejegenen gelijk ons zelve. AC\ABOP wenst aan de totale Surinaamse gemeenschap een vrolijk en gezegend Pasen toe.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May