Adembenemende Circus Havana Cuba show
04 Apr 2015, 15:00
foto
De entertainers van Circus Havana Cuba.


De avond startte met wervelende Lantino danskunstpasjes van de straten van Havana. Het publiek wist duidelijk nog niet wat te verwachten van de show. De bezoekers werden voor het optreden opgezweept door regisseur Solo. Het enthousiasme nam naarmate de Circus Havana Cuba show vorderde steeds meer toe.

Circus Havana Cuba is met 17 entertainers in Suriname. In ruim twee uur gaven ze gisteravond in stijl mooie dansacts en goede goochelkunsten weg. Het was de tweede show van de dag in het Flamboyant Park.
Met interactie van het publiek zorgden de clowns ook voor flink wat entertainment. De lachspieren werden flink aan het werk gezet. Velen hielden de adem in tijdens de zeer gewaagde stunts van de acrobaten. De zenuwen die gaande de circus op hol sloegen, waren aan het eind van de avond weer gekalmeerd.

Akash Benie van Triangle Entertainment heeft samen met Edwin 'Solo' Gefferie van Solo Promotions dit circus naar Suriname gehaald. De voorstelling is aan te bevelen voor het gezin.

Ala-D Media

Er zijn 17 shows gepland. Van 3-6 april en op 11-12 april zijn er 2 shows per dag (17.30 uur tot 19.30uur en 20.30 tot 22.30 uur).
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May