Politieke partijen spreken tijd af indiening kandidatenlijsten
04 Apr 2015, 02:00
foto
Het hoofdstembureau Nickerie tijdens een kennismakingsbijeenkomst met de politieke partijen die zullen deelnemen aan de verkiezingen.


Het hoofdstembureau Nickerie (kieskring 3) heeft al een compleet schema af over de aanmelding van politieke partijen op 9 april. Dan zullen in alle tien kiesdistricten de kandidatenlijsten worden ingediend. Dit is mogelijk van 8.00 tot 15.00 uur.

Voorzitter van het hoofdstembureau, districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh, heeft een kennismakingsvergadering gehouden met de zes politieke partijen/combinaties die deelnemen aan de verkiezingen in Nickerie, goed voor vijf zetels. De leden van het hoofdstembureau zijn voorgesteld aan de politieke vertegenwoordigers. Namens het Centraal Hoofdstembureau was Robby Raghoe eveneens aanwezig tijdens de bijeenkomst, donderdag.

De politieke partijen/combinaties konden aangeven hoe laat zij de kandidatenlijsten willen indienen. Zo is afgesproken dat PING reeds om 9.00 uur zal indienen, gevolgd door DOE om 10.00 uur, vervolgens komt de NDP aan de beurt om 11.00 uur. Daarna komt de V7 aan de beurt tegen 12.00 uur, gevolgd door Mega Front om 12.30 uur. De hekkensluiter is de Alternatieve Combinatie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May