Kishan Ramsukul nu op VHP-lijst in Paramaribo
22 Mar 2015, 18:10
foto
Kishan Ramsukul


Kishan Ramsukul (29), voorzitter van de VHP-jongeren Paramaribo, is door de leiding van de partij gevraagd om te gaan voor een positie op de kandidatenlijst voor De Nationale Assemblee. "Na goed overleg met Soraya Jhagroe ben ik ervoor gegaan", antwoordt Ramsukul op een vraag van Starnieuws.

Aanvankelijk was de 21-jarige student aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname gekandideerd in Paramaribo. Enkele zaken zijn in heroverweging genomen en besloten werd om Ramsukul te kandideren. Wat de redenen precies zijn, is nog niet duidelijk geworden.

Ramsukul is (klein) ondernemer. Hij is bezig zijn HBO ICT-studie af te ronden. "Ik wil mij sterk maken voor jong ondernemerschap, modern competentiegericht onderwijs en het jeugd- en sportbeleid", zegt Ramsukul, die ook in het bestuur zit van de VHP-Jongerenraad.

Op de lijst van Paramaribo zullen door de VHP worden gekandideerd: Glenn Oehlers, Riad Nurmohamed, Dew Sharman en Kishan Ramsukul. Het VHP-hoofdbestuur heeft vanmiddag de voordrachten definitief goedgekeurd. Deze kandidatenlijsten zullen op 29 maart worden voorgelegd aan de Partijraad.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May