Top40: Download anti-discriminatie song 2015!
20 Mar 2015, 18:00
foto
Thersa en twee Caricom youth officers.


De anti-discriminatieloop staat weer voor de deur. Elk jaar wordt er in verband hiermee een bijbehorend lied gemaakt. Het lied van dit jaar 'Together', kun je hier gratis downloaden.
Luister ook naar het gesprek dat Thersa had met twee Caricom youth officers. De anti-discriminatieloop wordt zaterdag gehouden.

Voor de vijfde week staan Nisha Madaran en Bryan B aan top van de Top40 hitlijst met ‘Pyar Hamara’. Uit de film 50 Shades Of Grey staat ‘Love Me Like You Do’ van Ellie Goulding op 2. Zij komt van 6. ‘Till it Hurts’ van Yellow Claw en Ayden gaat een stap achteruit en sluit de top 3 af.

De arrogante nieuweling in de Top40 deze week is ‘Jeena Jeena’ gezongen door Atif Aslam uit de Bollywood crime drama film Badlapur. Deze song komt het hoogst nieuw binnen op 24.

Voor de tweede week is de film van Will Smith de film van de week in TBL cinemas. ‘Focus’ trekt ook deze week de meeste bezoekers.

Nieuw in de Top40:
- Op 24: Jeena Jeena – Atif Aslam: De arrogante nieuweling in de Top40.
- Op 34: What I Did For Love – David Guetta ft. Emeli Sande: In deze house song werkt David Guetta samen met Emeli Sande, die we nog kennen van de Top40 nummer 1 song ‘Beneath Your Beautiful’.
- Op 35: Begi Juru – Kankantrie: Uit hun album ‘Niets Aan de hand’ staat ook de song ‘Begi Juru’. Enkele andere top40 hits uit die album zijn ‘Diembo Diembo Die’ en Soso Tu Sma’

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Pyar Hamara – Nisha Madaran ft Bryan B
Pop Jawa: Dushi – Georgy Nojoredjo
Suripoku HItshow: Pyar Hamara – Nisha Madaran ft Bryan B
Gospel: Sowtu Lobie Taanga So - Rebrouf Sanvisi
Marron: Brown Skin – Cyriel
Bigi Poku: De No Mang – Cyriel ft. Biga
Latin: Quiereme – Johnny Sky
House/Dance: Till It Hurts – Yellow Claw ft. Ayden
Dancehall: Cry Baby - IShawna
R&B/Hip Hop: We Dem Boys – Wiz Khalifa
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May