VHP-verklaring over vonnis rechter
17 Mar 2015, 15:00
foto


De VHP zegt in een verklaring kennisgenomen te hebben van de uitspraak van de rechter in de zaak die president Desi Bouterse aanhangig heeft gemaakt tegen VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi.

Vandaag, dinsdag 17 maart 2015, besliste de rechter dat de vordering van president D.D.Bouterse op VHP voorzitter Chandrikapersad Santokhi is afgewezen.
De VHP is tevreden met de uitspraak van de rechter en geeft aan dat, wat haar betreft, daarmee een punt is gezet achter deze zaak.

De VHP benadrukt de onbeperkte werking van de 'Trias Politica' in een goed functionerende democratische rechtsstaat en bijgevolg aan de autoriteit en het respect dat binnen dat staatsbestel aan de Rechterlijke Macht is toegekend.
De VHP wenst ter afsluiting van deze zaak de gehele Surinaamse samenleving een eerlijke, evenwichtige en vredige gang naar de komende verkiezingen toe en doet een beroep op alle politieke leiders en organisaties in hun streven naar het mede dragen van regeerverantwoordelijkheid in het bestuur van ons land na 25 mei, de ethische gedragscode in acht te nemen.

Moge het voorts zo zijn dat wij allen ons immer laten leiden door de bekende strofe uit ons nationaal volkslied: “Recht en Waarheid maken vrij”.

Bureau woordvoerder VHP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May