Vrij Suriname zal zich via DNL aansluiten bij Mega Front
17 Mar 2015, 11:40
foto


De partij Vrij Suriname (VS) die zich richt op ondernemers en producenten, wil samenwerken met De Nieuwe Leeuw (DNL). Deze partij wordt geleid door Imro Fräser. Dharm Mungra, voorzitter van DNL, zegt aan Starnieuws dat VS onder de vleugels van zijn partij deel zal nemen aan de verkiezingen. DNL is een van de drie oprichters van het Mega Front (MF). Deze combinatie zal zich vandaag om 12.00 uur registreren bij het Centraal Hoofdstembureau (CHS).

De Nationale Ontwikkelingspartij, de Progressieve Politieke Partij en Ontwikkeling Door Eenheid zijn ook bij DNL aangesloten. Het MF is opgericht door DNL, Nieuw Suriname en Democratie Unie Suriname. De rest van de partijen doen onder de vlag van DNL mee aan de verkiezingen.

Mungra vindt dat door samen te werken, er geen versnippering van stemmen plaatsvindt door een veelheid van partijen. Het MF biedt zeven partijen onderdak. Mungra merkt op dat DNL en de VS nagenoeg dezelfde ontwikkelingsvisie hebben, vandaar de toenadering. Vrij Suriname maakt zich sterk voor een goed ondernemingsklimaat. Dit is volgens de partij een voorwaarde voor economische ontwikkeling. VS is in december 2008 opgericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May