Joella heeft geen belangstelling voor DNA-lidmaatschap
16 Mar 2015, 19:00
foto
Urmilla Joella, voorzitter Adviesraad VHP.


De voorzitter van de Adviesraad van de VHP, Urmila Joella, heeft geen belangstelling voor een positie in De Nationale Assemblee (DNA). Zij zegt desgevraagd aan Starnieuws dat ze de partij tijdens de verkiezingscampagne op een ander niveau wil ondersteunen. Dit heeft zij zojuist ook meegedeeld aan partijvoorzitter Chan Santokhi.

Joella zou op nummer 2 in Paramaribo worden gekandideerd. Zij zegt liever voor een bestuurlijke functie te kiezen dan het lidmaatschap van DNA. Joella, die ex-minister is van Binnenlandse Zaken, zegt dat ze zich bezighoudt met verkiezingsmanagement. Zij zal in Paramaribo de kandidaten ondersteunen met de campagne. Vooral de jongeren en vrouwen zullen alle aandacht van haar krijgen. Zij gaat ervoor om alle energie te stoppen voor het behalen van verkiezingswinst.

"Wanneer wij de verkiezing gewonnen hebben, zijn er genoeg mogelijkheden om mijn krachten te geven op bestuurlijk niveau", merkt Joella op. Vanavond zal de VHP zich verder buigen over de kandidaten en besluiten nemen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May