Adviesraadslid Ramdjielal uit de VHP
16 Mar 2015, 10:00
foto
Aanand Ramdjielal


In een korte brief aan het hoofdbestuur van de VHP heeft adviesraadslid Aanand Ramdjielal zijn lidmaatschap van de partij vandaag opgezegd. Ramdjielal zegt dat hij tot zijn spijt moet bedanken als lid van de partij en wenst de VHP verder succes toe.

Ramdjielal zegt aan Starnieuws dat hij niet blij is met het vonnis van de rechter in kort geding. De rechter heeft Ramdjielal in het ongelijk gesteld. Ramdjielal verbindt daar zelf zijn consequenties aan. Hij benadrukt dat hij niet naar een andere partij gaat. “Ik heb mijn principes en zal mij niet aansluiten bij een andere partij. Ik doe niet mee aan die hype.”

De gewezen adviesraadslid van de VHP is vaak in de pen geklommen om kwesties binnen de partij waarmee hij het oneens was, aan te kaarten. De druppel voor Ramdjielal zijn de besluiten en beslissingen die het VHP-bestuur heeft genomen tijdens het laatste partijcongres op 31 augustus. Hij blijft erbij dat de besluiten genomen op dat congres ongeldig zijn en dat het VHP-bestuur onbevoegd was om de intentieverklaring voor samenwerking met andere politieke partijen te tekenen. Ramdjielal was sinds eind jaren 80 lid van de VHP.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May