Somohardjo: PL presenteert haar 'dream team'
15 Mar 2015, 18:00
foto
De structuren van Pertjajah Luhur dragen kandidaten voor DNA-posities voor.


"Pertjajah Luhur heeft haar 'dream team' al af. De kandidaten voor De Nationale Assemblee zijn vandaag door de structuren gepresenteerd. Wij hebben jonge mensen als kandidaat, die dynamisch zijn en klaar zijn voor de strijd. Ik ben de coach, dus mijn leeftijd doet er niet toe".

Dit zegt partijleider Paul Somohardjo aan Starnieuws. De kandidaten die op de lijst van V7 zullen prijken, zijn: Aloysius Koendjbiharie (Marowijne), Ingrid Karta Bink (lijsttrekker Commewijne) en Enrique Ralim is op plek nummer 4, Paul Somohardjo (Paramaribo, nummer 3) en Mike Noersalim op 14, Raymond Sapoen (Wanica) met als eerste schaduwkandidaat Martha Djojoseparto), Dorien Tjojosemito (Para), Diepakkoemar Chitan (Saramacca), Iwan Khouw (Coronie) en William Waidoe Nickerie. Lucia Kasanpawiro-Sanoesi wordt schaduwkandidaat in Nickerie.

Somohardjo deelt mee dat de partijraad de voordrachten nog moet bekrachtigen. Van de zes personen van deze partij die Assembleelid zijn, zijn vier niet gekandideerd. De kandidaten op regionaal niveau moeten nog worden gepresenteerd. De politicus zegt bijzonder tevreden te zijn met de keuze die uiteindelijk gemaakt is. Er is gekeken naar wat het beste voor de partij is op dit moment.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May