DRS legt met installatie kernen basis voor zetel Wanica
14 Mar 2015, 23:00
foto


Duurzaam en Rechtvaardig Samenleven (DRS) vindt dat de partij met de installatie van drie kernen te Verlengde Helena Christinaweg, in district Wanica, getoond heeft draagvlak te hebben voor minstens een zetel in dit district. De geïnstalleerde kringen liggen in de gebieden Nieuwe Grond, Koewarasan en Lelydorp.

De voorzitter van Afdeling Wanica, Heinrich Rozen, gaf wel aan dat het werk nog maar net is begonnen. “Deze installatie is niet genoeg om te kunnen zeggen dat we zeker mogen zijn van minimaal een zetel. Er is nog veel werk aan de winkel en de verkiezingen zijn niet ver meer. We hebben heel weinig tijd om de burgers van Wanica bewust te maken van de ontwikkeling die moet komen in Wanica”, zei Rozen.

Ondervoorzitter Henna Colour en Sjovelli Amoksi, jongeren vertegenwoordiger en
voorzitter Clifford Marica stonden stil bij de beleidsvoornemens van DRS. Centraal in de visie van DRS staat dat duurzame ontwikkeling slechts gerealiseerd kan worden door optimale benutting van de menselijke hulpbron. Maar ontwikkeling van de mens begint volgens DRS al negen maanden voor de geboorte. Het draait allemaal dus om verantwoord ouderschap. Ouders hebben verantwoordelijkheden, taken en offers bij het hebben van een kind. Zij moeten daarom worden geholpen bij hun taken en indien nodig worden aangesproken op hun verantwoordelijkheden. Om deze doelstellingen beter te helpen realiseren is DRS van plan om het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting om te bouwen tot Ministerie van Sociale Ontwikkeling, Jeugd en Gezinszaken. Het onderdeel 'Volkshuisvesting' kan naar het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer, dat vernoemd wordt naar 'Ruimtelijke Ordening & Huisvesting'. De nieuwe naam is gekozen om aan te geven dat het zich niet slechts met huisvesting voor gezinnen en individuen zal bezighouden maar ook voor bedrijven.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May