Nashierhoessein grote winnaar zangvogeltoernooi
08 Mar 2015, 15:30
foto
De winnaars van het 'Februari zangvogeltoernooi. Van links naar rechts: Soekijan Sanawi, Devieknandan Baidjoe en Shiraly Nashierhoessein.


De Park Zangvogel Organisatie (PZO) heeft vandaag het 'Februari zangvogeltoernooi' in alle klassen afgerond. Twaalf vogels zijn in drie klassen tegen elkaar uitgekomen. Shiraly Nasierhoessein (Pikolet) heeft niet alleen zijn kampioenschap van het vorige jaar geprolongeerd, maar heeft beslag weten te leggen op de tweede en derde plaats bij de pikolet.

Bij de Twa-twa heeft Devieknandan Baidjoe beslag weten te leggen op de 1e en 2e plaats. De derde plaats is gelaten voor Poerwo Salim.
Bij de Rowtie is Soekijan Sanawi kampioen geworden, terwijl de 2e en 3e plaats respectievelijk gaan naar Steven Sanawi en Franky Williams.

In de drie klassen van het toernooi hebben in totaal 46 zangvogels meegedaan. In de Rowtie-klasse zijn er 19, in de Pikolet-klasse 16 en in de Twa twa-klasse 11 vogels. De finale en prijsuitreiking zijn vanmorgen gehouden. Het 'Februari toernooi' is een jaarlijks terugkerende activiteit.

De volledige uitslagen
Rowtie klasse:
Soekijan Sanawi1-Steven Sanawi1 153-55
Franky Williams1-Soekijan Sanawi2 7-1

Pikolet klasse:
Shiraly Nashierhoessein1-Shiraly Nashierhoessein2 (Shialy Nasierhoesein1 wint reglementair)
Steven Sanawi-Shiraly Nashierhoessein3 24-38

Twa-twa klasse:
Devieknandan Baidjoe1-Devieknandan Baidjoe2 (Devieknandan Baidjoe1wint reglementair)
Poerwo Salim2-Adjaipaal Baidjoe1 47-76

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May