Informatieavonden Universiteit Twente
09 Mar 2015, 01:00
foto


Van 14 maart t/m 21 maart is Rik Akse van de Universiteit Twente op werkbezoek in Suriname. Hierbij zal zeker aan de orde komen hoe er samengewerkt kan worden met de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Het doel is ook om informatieavonden te organiseren waarbij de brede scala van opleidingsmogelijkheden aan deze Universiteit gepresenteerd zullen worden, te weten onder andere Werktuigbouwkunde, Advanced technology, Chemical Engineeringpsychologie, nanotechnologie International Business Administration, technische geneeskunde en biomedische technologie.

Deze universiteit biedt vele bachelor- en masteropleidingen die geaccrediteerd zijn. Op dit moment studeren er ruim tien studenten uit Suriname aan deze Universiteit, die het ook vrij goed doen. Het is een van de minst populaire universiteiten onder de Surinaamse samenleving en als het aan de huidige Surinaamse studenten die hier aan de UT studeren, moet er daar verandering in komen. De universiteit biedt hele goede onderzoeksfaciliteiten en hoge kwaliteit opleidingen en is zeker ook toonaangevend op verschillende onderzoeksgebieden, bijvoorbeeld nanotechnolgie, chemical engineering, fluid physics. Verder is het een hele mooie campus en een vrij rustgevende stad met een bruisend studentenleven.

De informatie avonden vinden plaats in de University guesthouse en via deze link mogen belangstellenden zich registreren. 17 maart is speciaal voor de huidige VWO leerlingen en de andere informatieavonden op 18-20 maart voor Master studenten of andere geïnteresseerden. Graag via deze link registreren voor de aanmeldingen of als men brochures met informatie wil aanvragen.

Voor vragen kunnen geïnteresseerden mailen naar i.jimidar@student.utwente.nl

Ignaas Jimidar
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May