PL-voorzitter haalt 50.000 euro op in Nederland
20 Feb 2015, 06:00
foto


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), zegt aan Starnieuws rond de 50.000 euro opgehaald te hebben in Nederland voor ondersteuning van de partij. "Wij hebben geen sponsors maar vrienden die bereid zijn de partij steun te geven, want wij willen na de verkiezing niet hebben dat mensen die geld gegeven hebben om beloning komen vragen, wanneer we in de regering zitten", stelt de politicus.

De meeste mensen die een bijdrage hebben geleverd, willen niet met naam en toenaam genoemd worden. "Behalve mijn vriend Max Ghazi. Die komt er openlijk voor uit. Hij heeft 10.000 euro geschonken aan de partij. Hij staat achter V7 en ondersteunt de combinatie", deelt Somohardjo mee.

De voorzitter van PL heeft in Nederland diverse vrienden gesproken en hield donderdagavond een presentatie voor de Javaanse gemeenschap in Den Haag. "Veel mensen hebben ook kleine bedragen gegeven, want ze willen ook hun steun geven aan de partij. Ook de bijeenkomst voor de diaspora gemeenschap is compleet bekostigd. Anderen wilden betalen voor vlaggen en propagandamateriaal, maar die spullen zijn reeds besteld", zegt Somohardjo. Hij benadrukt dat alle bijdragen worden genoteerd en op de bank gestort. "Ik kom niet met 50.000 euro in mijn zak naar Suriname", zegt hij lachend. Somohardjo keert zaterdag terug.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May