Vrouw zwaar mishandeld door rovers
17 Feb 2015, 16:30
foto


Karmini Kasto (53) is rond half acht in de ochtend te Houttuin in het district Wanica zwaar mishandeld door drie rovers, die haar woning binnendrongen. Aan Starnieuws vertelt het slachtoffer dat een van de dieven haar uit de garage meesleurde naar de woning, terwijl twee anderen zich in de woning bevonden. De dieven zijn vermoedelijk van de achterkant de woning binnengedrongen.

Kasto heeft acht hechtingen aan haar linkerhand. De dieven waren gemaskerd en hadden handschoenen aan. Zij hebben haar geslagen in haar gezicht, op haar ogen, buik en rug. Ook werd zij met een mes gestoken in haar linkerhand. Haar handen en haar mond werden vastgebonden. De dieven gingen met geld, parfum, kledingstukken en sieraden ervandoor en lieten haar bewusteloos achter. Toen zei weer bij haar positieven was, heeft zij om hulp gevraagd en werd de politie ingeschakeld.

Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. “De rovers zijn met sieraden, die ik van mijn moeder erfde, ervandoor gegaan. Ook had ik geld ontvangen voor catering en dat geld is nu ook meegenomen. Mijn man ging iets over zeven uit huis en ik vermoed dat deze dieven op de loer lagen. Ook waren zij gewapend en hadden zij een dolkmes bij zich. Ik ben zo getraumatiseerd. Zo in de ochtenduren op een klaarlichte dag in mijn woning word ik mishandeld en beroofd. Ik voel mij zo onveilig”, zegt Kasto.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May