KTPI zo goed als zeker uit V7
15 Feb 2015, 00:00
foto


Het is zo goed als zeker dat de KTPI uit de V7-combinatie zal stappen. Starnieuws verneemt dat KTPI dit zal meedelen aan de coördinator Chan Santokhi van V7. De partners zijn uitonderhandeld, maar de partij van Willy Soemita is niet tevreden met 'aalmoezen'.

Pertjajah Luhur (PL) van Paul Somohardjo heeft de eerste plek in Commewijne afgestaan aan KTPI. Ook in Para staat PL een plek op het niveau van De Nationale Assemblee af aan KTPI. In Paramaribo is plaats nummer 11 voor deze partij. Het hoofdbestuur en de districtscoördinatoren zijn niet tevreden met deze posities. Ook in andere districten, waaronder Wanica, wil de KTPI een plaats.

Het is 'take it or leave it' voor de partijen in V7. Ook de samenwerking op regionaal niveau, waar al overeenstemming over bereikt was, is op losse schroeven. De KTPI overweegt ook die samenwerking open te breken. Dit betekent dat het symbool van de KTPI ook uit V7 zal moeten verdwijnen, aangezien dit op een andere lijst zal prijken. De KTPI heeft met diverse partijen gesprekken gevoerd, waaronder ook met de Partij voor Democratie en Ontwikkeling, onder leiding van Waldi Nain.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May