ANC officieel geproclameerd vanavond
14 Feb 2015, 18:52
foto
De leiders van A Nyun Combinatie (ANC) tekenen de overeenkomst voor samenwerking. Armand Kanape, Linus Diko en Paul Abena plaatsen hun handtekening. (Foto: René Gompers)


Seeka, Broederschap in de Politiek 2011 (BP-2011) en de Plattelands Bewoners Partij (PBP) hebben vanavond hun handtekening geplaatst, waarmee A Nyun Combinatie (ANC) is geproclameerd. De voorzitters Armand Kanape (PBP), Paul Abena (Seeka) en Linus Diko (BP-2011) stellen dat het binnenland extra aandacht nodig heeft opdat daadwerkelijke ontwikkeling mogelijk is. .


De ondertekening vond twee uur later plaats dan gepland, in het partijcentrum van Seeka aan de Bolletriestraat. De leiders van de partijen kwamen onder begeleiding van de apintiedrum binnen. ANC zegt tussen de Mega Combinatie en V7 in te gaan zitten. ANC is van plan om deel uit te maken van de regering om haar partijprogramma uit te kunnen voeren.

Abena merkte op dat mensen niet achter een partijleider moeten gaan lopen, omdat hij populair is. Belangrijk is dat een combinatie moet aangeven wat het programma is wat uitgevoerd zal worden. ANC zegt dat het binnenland een bundeling wil om meer te kunnen bereiken. Het gaat om tien zetels in het binnenland. Door samen te werken, kan er meer bereikt worden. Op 27 januari werd een intentieverklaring getekend. Vanavond is de partij officieel geproclameerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May