De la Fuente gaat voor de allerbeste verkiezing in Para
12 Feb 2015, 12:00
foto
Dc John de la Fuente in zijn werkpak. (Foto: BIC Para)


De nieuwe districtscommissaris (dc) van Para, John de la Fuente (69), is van plan de beste verkiezingsorganisatie te hebben van alle districten. Hij is woensdag beëdigd als voorzitter van het hoofdstembureau van Para. Zijn belangrijkste taak is de organisatie van de verkiezingen.

De la Fuente heeft eerder als dc zijn krachten gegeven aan Commewijne, Wanica en Marowijne. Hij was van 1997 tot 2000 dc van Commewijne. Nadat dc Mohamad Kasto aangaf, dat hij zich door ziekte niet optimaal zou kunnen inzetten, is uiteindelijk De la Fuente gevraagd om de verkiezingen in Para te leiden. Naast de reguliere werkzaamheden als dc, zal het accent liggen op de organisatie van de verkiezingen.

De la Fuente heeft gisteren na zijn installatie direct het district Para bezocht en heeft kennisgemaakt met het Management Team van het commissariaat, meldt het Burger Informatie Centrum Para. Het Team van Para heeft de dc alle ondersteuning toegezegd. Morgen staat een kennismakingsbijeenkomst met het personeel op agenda. Daarna zal de dc kennismakingsbezoeken brengen aan overheidsfunctionarissen, vertegenwoordigende organen en het traditioneel gezag.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May