Nikos verricht opiniepeilingen voor Apintie
11 Feb 2015, 15:05
foto


Het onderzoeksbureau Nikos zal een aantal opiniepeilingen verrichten in februari en maart voor Apintie. De eerste peiling wordt komend weekend in Commewijne gedaan.
Dinsdag is de eerste aflevering van het programma Opiniemakers gelanceerd op Apintie televisie. Het is een productie van Apintie, waarin Willy Alberga samen met de politiek analist, Marten Schalkwijk, de actualiteit onder de loep neemt.

De resultaten van deze peilingen zullen in het programma Opiniemakers bekend worden gemaakt. De opiniepeilingen staan onder wetenschappelijke supervisie van Schalkwijk, die vaker zulke peilingen heeft gedaan. De peiling zal bestaan uit twee delen, een toets van de kiezerslijst en daarnaast een enquête met vragen over actuele vraagstukken.

Apintie en Nikos hopen dat de burgers hun medewerking zullen verlenen aan deze opiniepeilingen. Beide organisaties willen met deze samenwerking de burgers op weg naar de verkiezingen van mei 2015 betrouwbare informatie en analyses verschaffen, zegt Nikos in een persbericht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May