Heeft Parmessar last van zeer kortetermijngeheugen?
09 Feb 2015, 15:00
foto


NDP-topper Rabin Parmessar kan nog een miljoen keren op zijn knieën gaan om het volk op te roepen opdat dit land in onze handen blijft. Immers de vijand is op de loer en is verenigd in een politieke combinatie met zijn handlangers van het buitenland, melde Parmessar bij de installatie van het jongerenbestuur in het district Saramacca.

Parmessar vergeet natuurlijk zijn gehoor te vertellen, dat hij de geschiedenis ingaat als de enige presidentskandidaat die de Nederlandse nationaliteit had toen hij zich als kandidaat aanmeldde bij de te houden presidentsverkiezingen op 19 juli en 26 juli 2005 in De Nationale Assemblee en vervolgens bij de VVV op 3 augustus 2010. Parmessar verloor de VVV en Ronald Venetiaan werd president.
De toenmalige procureur-generaal, Soebhas Punwasi, meldde dat Parmessar zich door de aanvraag van een Nederlandse paspoort in 2004 schuldig gemaakt zou hebben aan oplichting, omdat hij op dat moment de Surinaamse nationaliteit had en beschikte over het Surinaams paspoort. “In het algemeen belang en voor orde en rust,” heeft het parlement toen besloten de zaak te laten voor wat het is.

In 2010 laat Parmessar het kiezersvolk in Wanica voortdurend weten dat hij de onbetwiste president zal worden en vertelde dat de huidige president
D.D. Bouterse, immers geen president zou kunnen worden, aangezien hij verdachte is en door het buitenland als crimineel wordt gezien. Parmessar heeft vooral het Hindostaanse deel voorgehouden dat alleen hij voor de functie van president in aanmerking komt.

Ik breng ook in herinnering voor Parmessar om de bange dagen in OCER niet te vergeten toen hij ter verantwoording werd geroepen voor de uitspraken in het veld dat de president een misdadiger is. Het kan verkeren.

Parmessar heeft onlangs ook de gemeenschap opgeroepen om het tegendeel te bewijzen als of er geen sprake van corruptie zou zijn van de vorige minister op Openbare Werken, Ramon Abrahams ‘ Pimp my office’. Parmessar heeft niet eens door dat het boter langs zijn schaarse kapsel klefferig aan het smelten is en goed zichtbaar is voor het groter publiek.
Macht maakt dronken en het zijn alleen stevige benen die macht kunnen dragen. Het megafoon van de familie leugen en het bedrog is wederom op volle toeren en toont wederom zijn ware aard. Is Parmessar daardoor ook besmet of in slaap gevallen?


S. Sardjoe
Ex- hoofdbestuurlid NDP
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May