Top40 belt met Kenny B voor 'Als Je Gaat'
06 Feb 2015, 17:40
foto
Kenny B, Raynel en Thersa (Archief Top40).


Kenny B is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in de Top40 met 'Als Je Gaat', die de eerste volledig Nederlandstalige song van de zanger is. Dit nummer doet het ook in Nederland goed. Luister hier naar het gesprek.

Voor de tweede achtereenvolgende week, voert ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeram de Top40 lijst aan. Ook nummer 2 blijft deze week stationair staan. Mark Ronson en Bruno Mars zijn met ‘Uptown Funk’ al 7 weken in de hitlijst te vinden, deze week weer op 2.
De nummer 3 song stijgt met 14 plaatsen, van 17 naar 3. ‘Till It Hurts’ is de song van Yellow Claw, die eerder een hit scoorde met ‘Shotgun’, de song die de groep samen doet met Ayden. ’Till It Hurts’ besluit de top 3 van de top 40 deze week.
De hardste knal wordt deze week gemaakt door ‘Nothing Really Matters’ van Mr. Probz. De knaller van de week gaat maar liefst 23 plekken vooruit. De vorige week stond de poku op 34, terwijl ‘Nothing Really Matters’ deze week op plaats 11 terug te vinden is.

Nieuw in de Top 40
Op 8: ‘Als Je Gaat’ – Kenny B: De ‘Arrogante nieuweling’ in de Top40 deze week.
Op 26: ‘Dance Basanti’ –Vishal Dadlani & Anushka Manchanda: Dance Basanti komt uit de Bollywood film Ungli. De film die gaat over 4 vrienden heeft als hoofdrolspelers Emraan Hasmi en Kangana Ranaut.
Op 27: ‘Take Me To Church’ – Hozier: Hozier vergelijkt in deze eerste single uit zijn debuit album zijn geliefde met religie.
Op 38: ‘Baila Conmigo’ – Randy Leroy: Randy Leroy maakt deze week een re-entry in de top40.
Op 39: ‘Baby Doll’ – 2 Famous & Sadhana Lila ft. Strezz & Moves: In het refrein van deze song horen wij stukjes uit ‘Naughty Girl van Beyonce.

De bijzondere nummers 1
Hindi: Dance Basanti (Ungli) – Vishal Dadlani & Anushka Manchanda
Pop Jawa: War No More – Kasimex Houseband ft. John Clay & Shasha
Suripoku HItshow: Als Je Gaat – Kenny B
Gospel: Sowtu Lobie Taanga So - Rebrouf Sanvisi
Marron: Mooi Fanoende - Damaru
Bigi Poku: Diembo Diembo Die - Kankantrie
Latin: Que Suenen Los Tambores – Victor Manuelle
House/Dance: Till It Hurts – Yellow Claw ft. Ayden
Dancehall: Hotta Than Them – Chris Martin
R&B/Hip Hip: Wiggle – Jason Derulo ft. Snoop Dogg.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May