Pand Louiselaan ontruimd in opdracht van pg
06 Feb 2015, 16:15
foto
Het pand aan de Louiselaan wordt ontruimd. (Foto: BIC Paramaribo-Noordoost)


Het pand aan de Louiselaan 65 is in opdracht van de procureur-generaal (pg) ontruimd. Buurtbewoners klagen over stank, ongedierte en de onhygiënische toestand, die ontwikkeld wordt door de bewoner van het huis.

De buurtbewoners zijn opgelucht, omdat zij steeds weer hebben geklaagd bij verschillende instanties. De bewoner van het huis stoort zich volgens hen aan niets en verzamelt iedere keer weer oude spullen op het adres en gaat soms over tot brandstichting. De politie heeft hem afgevoerd, omdat hij flink tekeer ging tijdens de ontruiming.

Districtscommissaris Jerry Miranda heeft de ontruiming uitgevoerd in de hoedanigheid van hulpofficier van justitie. Verschillende vertegenwoordigers van overheidsinstanties, zoals de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst van het districtscommissariaat, het directoraat Openbaar Groen, Bureau Openbare Gezondheidszorg en de politie waren aanwezig. De buurtbewoners hopen dat de plaats onderhouden blijft, omdat het niet de eerste keer is dat dit perceel wordt ontruimd. De eigenaar van het perceel is volgens onderzoek niet in Suriname, meldt het Burger Informatie Centrum Paramaribo-Noordoost.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May