OW ontstemd over achtergelaten zwerfvuil
26 Jan 2015, 04:00
foto


De leiding van het ministerie van Openbare Werken (OW) is er ontstemd over dat heel wat zwerfvuil is achtergelaten voor het departement. Minister Rabin Parmessar was zondag op het ministerie voor vergaderingen toen hij de troep op zijn stoep zag. De security van OW heeft het vuil moeten opruimen. OW heeft geconstateerd dat Pertjajah Luhur (PL) zich voor het gebouw had verzameld voor de manifestatie van V7 in stichting 'de Olifant'.

Bobby Doerga van de voorlichting van OW zegt aan Starnieuws dat aan de minister gerapporteerd is dat PL zich verzameld heeft bij het departement aan de Jagernath Lachmonstraat. Wat de PL verzuimd heeft is, de rommel die gemaakt is op te ruimen. "Het ironische is dat juist het ministerie dat zorgt voor het ophalen van het vuil overal, op deze manier voor zijn eigen gebouw geconfronteerd werd met petflessen, portie bakjes, lege blikjes, PL-vlaggen en andere troep die achtergelaten is", stelt Doerga.

Wat de leiding van OW de organisatie van de manifestatie van V7 in stichting 'de Olifant' nageeft is dat in die omgeving alles netjes opgeruimd was. Er is niet verder gekeken blijkbaar. Het ministerie heeft er geen moeite mee dat de PL zich verzameld heeft voor het gebouw, maar om geconfronteerd te worden met alle vuil, was onsmakelijk. OW doet een beroep op organisaties om te letten dat er geen vuil wordt achtergelaten wanneer er evenementen worden gehouden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May