Girjasing en aanhang boycotten massameeting zaterdag
23 Jan 2015, 01:00
foto
VHP-topper Sheilendra Girjasing


VHP-hoofdbestuurslid Sheilendra Girjasing gaat uit protest niet naar de massameeting van de samenwerkende partijen, die zaterdag in 'de Olifant' wordt gehouden. Zijn aanhang van Commewijne zal de massabijeenkomst eveneens boycotten.

"Wij van de VHP Commewijne stellen voor dat PL de lijst trekt, dat de VHP op de 2e plaats komt, de NPS op de 3e en de KTPI op de 4e. Uit protest hebben wij daarom besloten NIET naar de massameeting van zaterdag 24 januari a.s te gaan", deelt Girjasing mee.

Grote delen van de VHP Commewijne zijn het volgens Girjasing er niet mee eens dat de KTPI de kandidatenlijst in Commewijne trekt. "Waarom? De KTPI is gesplitst in tweeën dus de partij is veel kleiner geworden. In elk district trekt de grote partij de lijst. Waarom dan niet in Commewijne?", stelt de VHP-topper.

Deze verkiezingen zijn volgens hem veel te belangrijk voor Suriname om politieke steekspelletjes met elkaar te spelen. Commewijne verdient beter! "U bent uiteraard vrij om zelf te bepalen of u er wel naar toe gaat. Het wordt tijd dat wij onze stem laten horen. Namens grote delen van de VHP Commewijne, VHP-DNA lid S.H.M. Girjasing", sms't de VHP-topper zijn achterban.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May