Nog een kans om een ster te worden
20 Jan 2015, 10:00
foto
Deelnemers aan de eerste auditie. (Foto: Ministerie van Sport- en Jeugdzaken)


Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken geeft vroege schoolverlaters tussen 16 en 24 jaar nog een kans om mee te doen met de auditie 'To Be a Star'. Er was weinig belangstelling bij de eerste auditie. Via drama zal gewerkt worden aan competentie ontwikkeling. Hieruit moet een theaterstuk komen dat geschreven en opgevoerd wordt door de jeugd voor de jeugd. Ook zullen de jongeren technische skills van het theaterspel worden bijgebracht. De acteurs Clifton Braam en Lucien Vriese zijn ook betrokken bij dit project.

Het project ‘To Be A Star’ is een samenwerking tussen het Onderdirectoraat Jeugdcentra van het ministerie van Sport- en Jeugdzaken en Stichting Mytikas. Het ministerie heeft het creëren van mogelijkheden voor de ontwikkeling van de Surinaamse jeugd als kerndoel. Hierbij moeten voorwaarden worden geschapen dat jeugdigen in de leeftijdsgroep 0 tot en met 30 jaar de gelegenheid geboden wordt zich te ontwikkelen. En in dat kader is dit project gestart.

De tweede auditie wordt vrijdag bij de Venezolaanse ambassade aan de Fred Derbystraat van 15.00-20.00 uur gehouden. Vroege schoolverlaters en niet-schoolgaande jongeren mogen meedoen aan het project. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij het Onderdirectoraat Jeugdcentra aan de Prinsessestraat.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May