Indieners verzoekschrift willen geen Alibux maar Bouterse
15 Jan 2015, 15:00
foto


Jane Bhagwandin-Wolff en Ricky Stutgard hebben een verzoekschrift ingediend de vorige week om ontvangen te worden door president Desi Bouterse. Zij willen hem de petitie 'Ook ik ben bezorgd, Overheid pak Ebola nu aan', persoonlijk overhandigen. Het kabinet van de president heeft Bhagwandin en Stutgard gevraagd om alvast met raadsadviseur Errol Alibux deze kwestie te bespreken, aangezien de president uitstedig is.

"Wij hebben geweigerd, omdat wij deze zaak zo ernstig vinden dat wij persoonlijk president Bouterse willen spreken. Wij zijn bereid te wachten totdat de president ons kan ontvangen", deelt Stutgard mee. Het gesprek zou vrijdag om 11 uur plaatsvinden.

Deze petitie wordt ondersteund door 2.252 handtekeningen van Surinamers die ook bezorgd zijn over de aanpak van Ebola in Suriname. Bovendien staat op de page 'Ook ik ben bezorgd, Overheid pak Ebola nu aan' 1.272 'Likes'. In het verzoekschrift is aangegeven dat Bhagwandin en Stutgard met de president willen praten. Daarom nemen zij geen genoegen met Alibux.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May