Fractie Megacombinatie komt maandag bijeen
10 Jan 2015, 00:00
foto
Fractieleider van Mega Combinatie, Ricardo Panka.


De fractie van de Mega Combinatie zal maandag in De Nationale Assemblee bijeenkomen om overleg te plegen. Dit zegt fractieleider Ricardo Panka aan Starnieuws. Hij benadrukt dat alle fractieleden uitgenodigd zullen worden voor deze bijeenkomst. Ook Charles Pahlad die publiekelijk is overgegaan naar de VHP en Noreen Cheung die oriënterende politieke gesprekken voert.

Panka zegt dat de fractie maandag om 12.00 uur bijeenkomt om de politieke situatie en de werkzaamheden te bespreken. Daarna zal de coalitie om 14.00 uur vergaderen in De Nationale Assemblee. Daar zal de verder te volgen strategie worden besproken. Nagegaan zal worden hoe onder andere de begroting van het ministerie van Binnenlandse Zaken kan worden behandeld. Voor de organisatie van de verkiezingen is SRD 80 miljoen opgebracht. Dit bedrag kan niet worden uitgegeven, omdat het niet voorkwam op de begroting van 2014.

Hoewel Pahlad op de VHP-vergadering op Houttuin aanwezig was, zei hij lid van de Nationale Democratische Partij (NDP) te blijven. Hij deelde mee ook normaal quorum te zullen verlenen. Alleen zal zijn stemgedrag kritisch zijn. Hij is niet van plan om met alles mee te gaan. Cheung oriënteert zich op verzoek van haar achterban bij diverse partijen. Ook zij zegt lid van de NDP te blijven.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May