Assembleelid Cheung voert oriënterende gesprekken
06 Jan 2015, 00:00
foto
Assembleelid Noreen Cheung


Assembleelid Noreen Cheung (Mega Combinatie/NDP) voert oriënterende gesprekken met verschillende politieke partijen. Zij heeft eerder met Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, gesproken. Op initiatief van een lid van de Chinese Vereniging had zij maandag een onderhoud met de voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo.

Cheung om een reactie gevraagd, bevestigde in de middag tegenover Starnieuws dat zij thuis bij Somohardjo een oriënterende luchtige bijeenkomst had. "Dit betekent geenszins dat ik van de NDP naar Pertjajah Luhur ben overgestapt. Het was een luchtige bijeenkomst. Diverse parlementariërs oriënteren zich over de komende verkiezingen", stelt Cheung.

Somohardjo zegt dat hij verrast was met de komst van Cheung. "Wij hadden geen afspraak gemaakt. Haar komst met enkele personen was ook voor mij een verrassing", deelt de politicus mee. Hij wil niet over de inhoud uitweiden. Hij merkt op dat het wel duidelijk is dat Cheung niet zo happy is in de NDP.

Cheung deelt mee dat ze de komende weken met nog meer partijen en politici gesprekken zal voeren. "Ik ga ook terugkoppelen naar mijn eigen partij. Ik ben me aan het oriënteren over de komende periode. Er is nog geen enkel besluit genomen. Na de gesprekken en onderhoud met mijn eigen partij, zal ik een besluit nemen", zegt Cheung.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May