Mohamed Doekhie: 'Er wordt paniek voetbal gespeeld'
22 Dec 2014, 16:20
foto
Mohamed Doekhie naast PL-voorzitter Paul Somohardjo.


Vanaf de overeenkomst voor samenwerking op regionaal niveau door de Pertjajah Luhur (PL), DA91, KTPI, NPS, VHP, BEP en SPA is getekend, is er constant paniekvoetbal gespeeld vanuit de zijde van de NDP. Dit zei Mohamed Doekhie, broer van NDP-topper Rashied Doekhie, afgelopen weekend tijdens de jaarafsluiting van PL in Nickerie.

“De verkiezingen naderen en ze gaan nog meer paniekvoetbal spelen. Nu worden zelfs journalisten uitgescholden aan de kant van de oppositie te staan,” voegde Doekhie er aan toe. De ex-NDP’er zegt verder de indruk te hebben dat ook toen de PL Raymond Sapoen als presidentskandidaat naar voren heeft geschoven er bij de paarse partij paniek is losgebroken.

Doekhie was voorzitter van kern Rainville van de NDP, maar behoort nu tot de PL. Waarom hij ervoor gekozen heeft de overstap te doen naar de PL, zegt hij nog niet prijs te zullen geven. “Wat ik wel kan zeggen is dat deze partij positiviteit uitstraalt.” Aan de jongeren geeft hij mee te letten op hun zaak en zich niet te laten pakken door de vele beloftes van de NDP. “Je gaat er bedrogen uit komen. Die ervaring hebben de jongeren bij de NDP al opgedaan. First voters, let op je zaak. De mensen zijn bezig je te belazeren en voor de gek te houden,” zei Doekhie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May