Ex-dc Commewijne verwent seniorenburgers
14 Dec 2014, 19:00
foto
Kerstdiner voor seniorenburgers in Commewijne.


Ex-districtscommissaris Ingrid Karta-Bink van Commewijne heeft zaterdagavond ruim 250 seniorenburgers en tientallen andere personen verwend met een kerstdiner. Zij kregen na een gezellige avond ook een kerstpakket mee naar huis.
Bolik Dahan, Enrique Ralim en Jogaman waren enkele attracties waarvan de zestigplussers én de jongeren konden genieten.

Bink heeft samen met haar gezin dit initiatief ondernomen. Zij wilde met deze bijeenkomst iets terugdoen voor vooral de seniorenburgers. "We moeten leren om dat kleine beetje dat we hebben, te delen met elkaar. Van huis uit heb ik geleerd dat we elkaar moeten liefhebben en helpen. December, dat staat bekend als een feestmaand, is een uitstekende gelegenheid om deze zestigplussers bij elkaar te brengen en hen te verwennen,” meent Bink.

Zij heeft van haar partijleden van de Pertjajah Luhur alle ondersteuning gekregen om deze activiteit te doen slagen. Voorzitter Paul Somohardjo sprak zijn waardering uit voor dit initiatief en haaldede gotongroyong-gedachte aan, waarbij men elkaar de helpende hand reikt om middels een gezamenlijke inspanning een doel te bereiken. De geslaagde avond maakt dat Bink van plan is elk jaar een kerstdiner te houden in Commewijne.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May