WBC bezorgt Notch eerste verliespartij
14 Dec 2014, 01:00

WBC heeft Notch haar eerste verliespartij bezorgd. In het Andre Kamperveen Stadion is het 2-1 geworden, een score die al na 45 minuten spelen was bereikt.
WBC kwam heel makkelijk op voorsprong. Een opzich heel eenvoudige vrije trap van Vangelinno Sastromedjo verdween tussen het muur, het doel in; 1-0. Notch bleef na dit doelpunt zoeken naar de gelijkmaker.

Na een misser in de verdediging van Notch, kreeg Maarten Thomas van WBC de gelegenheid om zijn ploeg een betere positie te geven. Van dichtbij schoot hij over het doel. Notch had het geluk niet aan zijn zijde. Een autogoal uit een voorgetrokken bal van Sastromedjo, werd slecht uitverdedigd. Johnny Adam plaatste met de schouder de bal in eigen doel; 2-0. Korthierna kreeg Milton Pinas een kans, maar van zijn inzet kwam niets terecht.

Kort voor de rust gaf Ithon Harderwijk, die een mooie wedstrijd speelde, een heel goede assist vanuit links aan Miguel Darson. Doelman Ronny Aloema kwam te laat uit zijn doel en kon niet voorkomen dat Darson de aansluitingstreffer in schoot; 2-1. In de tweede helft barstte de strijd los. Beide ploegen voerden de druk op. Notch kwam beter in het spel, maar tot scoren kwam de ploeg niet. Hierdoor bleef de stand 2-1. WBC heeft nu van de zeven gespeelde wedstrijden vijf gewonnen. De ploeg heeft 15 competitiepunten en staat op de tweede plaats terwijl Notch met 2 winst 4 gelijk en 1 verliespartij op 10 punten is blijven steken.